Sziráki Díszvilágítási Díj

A Magyar Világítástechnikáért Alapítvány felhívása a magyar világítástechnikai szakemberek, tervezők, kivitelezők, építészek, önkormányzatok részére, a világítástechnika és az építészet együttműködésének népszerűsítésére.

A Magyar Világítástechnikáért Alapítvány (MVA) Sziráki Zoltán örökösével kötött megállapodásában célul tűzte ki a magyar világítástechnika díszvilágítási ágazatának népszerűsítését, a jelen pályázati felhívásban foglalt feltételek mentén.

A pályázatot benyújtók az együttműködés keretében vállalják, hogy projektjük megvalósításával hozzájárulnak a világítástechnika megítélésének javításához, mint cél eléréséhez.

A Bírálóbizottság által legjobbnak ítélt pályázat benyújtóját az MVA egyszeri, szabadon felhasználható támogatásban részesíti. A projekt összdíjazása 500.000 Ft egyszeri alapítványi támogatás, amelyet a nyertes az ünnepélyes díjátadó keretében a Sziráki emlékplakett és a bruttó 400.000 Ft szabadon felhasználható pénzjutalom formájában kap meg pályaműve elismeréseként.

Beadási határidő: 2023. máricus 31.

A pályázati dokumentum a következő linkről letölthető:
Sziráki-díj-2023-páláyzati-felhívás